Janet Winters-van der Ploeg

Managementassistent

Janet is bij ZorgfocuZ werkzaam als managementassistent. Haar eerste prioriteit ligt bij het ondersteunen van het Mt-team waar nodig. Daarnaast houdt zij zich bezig met leveranciersmanagement en voorraadbeheer. Ook ondersteunt zij haar collega Henriëtte Spier bij HR-gerelateerde zaken.

Expertises

Janet werkt gestructureerd en is een ‘duizendpoot’. Daardoor is zij van waarde voor de organisatie op diverse gebieden zoals officemanagement, administratie en HRM. Tezamen met haar collega’s Henriëtte Spier, Nienke van Breeden en René Kliphuis vormt zij de volledige administratie van ZorgfocuZ.

Janet aan het woord

In mijn eerdere werkervaring heb ik ontdekt hoe fijn ik het vind om mensen te kunnen ondersteunen. Of dit nu is door een luisterend oor te bieden of door concrete ondersteuning te geven. Leuk om mensen te verrassen met nét dat stapje extra.

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij ZorgfocuZ is dat deze organisatie bestaat uit een groep enthousiaste, ambitieuze, collegiale en gezellige mensen. We doen het samen en hebben een aanpakkersmentaliteit. Er is altijd wat te doen en geen dag is hetzelfde door het afwisselende takenpakket. Dat past bij mij. Mijn motivatie is om elke dag weer te ontzorgen en daar waar mogelijk de puntjes op de i te zetten.

Mijn kernwaarden zijn verbinding, groei, grootsheid, kwaliteit en creativiteit. Heerlijk dat ik al deze waarden terug zie in mijn werkzaamheden bij ZorgfocuZ!

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten