Imme van der Velde

Relatiebeheerder / Adviseur

Imme is adviseur bij ZorgfocuZ en houdt zich voornamelijk bezig met het adviseren van organisaties over mogelijke onderzoeksoplossingen. Vanuit die hoedanigheid is Imme betrokken bij intakegesprekken met onze klanten en organisaties die met ons willen samenwerken.

Expertises

Imme staat in contact met onze klanten en hij geeft advies over onze onderzoeksmogelijkheden. De organisaties waar Imme contact mee heeft zijn zeer divers, denk hierbij aan organisaties die verpleging, verzorging en thuiszorg aanbieden, GGZ-instellingen, gemeenten en ziekenhuizen.

De diensten waar Imme zoal in adviseert zijn PREM Wijkverpleging, verzamelen van waarderingen op ZorgkaartNederland, medewerkersonderzoeken en cliëntonderzoeken.

Imme aan het woord

ZorgfocuZ is een ontzettend leuk en dynamisch bedrijf met gezellige collega’s.

Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van organisaties die bij ons informeren naar onderzoeksoplossingen tot aan de start van een onderzoek.

Ik vind het leuk om nieuwe contacten te leggen en haal er voldoening uit om organisaties te overtuigen van onze meerwaarde. Alles wat ik doe, doe ik met een gezonde dosis humor en ik vind het leuk om op die manier een band met mensen op te bouwen. Heb je een vraag over onderzoek en de mogelijkheden bij ons, bel mij gerust!

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten