Emma van Twuiver

Operational Research Assistant

Emma van Twuiver maakt deel uit van het team Operational Research Assistants bij ZorgfocuZ. Emma houdt zich met name bezig met dataverwerking, het beheren van de helpdesk, het afnemen van interviews op locatie en het ondersteunen van andere uitvoerende werkzaamheden.

Emma aan het woord

Hoi! Mijn naam is Emma van Twuiver en ik ben 24 jaar. Ik heb mijn geboorteplaats Den Helder ingeruild voor de prachtige stad Groningen omdat ik in 2018 ben begonnen met mijn opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hanzehogeschool. Deze opleiding heb ik in 2022 afgerond. Ik woon hier nu heel gelukkig samen met mijn vriend en mijn twee katten. Tijdens mijn opleiding is mijn affiniteit voor het doen van onderzoek gegroeid. Het lijkt mij dan ook leuk om vanuit de functie als ORA door te groeien in het doen van onderzoek. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden maar hou ik ook zeker van een lekker drankje en een hapje.  

Opleidingen

Bachelor Toegepaste Psychologie | Hanzehogeschool Groningen

Operational Research Assistants

Operational Research Asssistants zijn een belangrijke schakel in het onderzoeksproces: zij ondersteunen de onderzoekers bij verschillende uitvoerende taken. Dit doen ze door binnengekomen data te sorteren en verwerken, de binnengekomen vragen van deelnemers op de helpdesk te beantwoorden en door interviews af te nemen. Dit zijn zowel telefonische interviews als interviews op locatie (bijvoorbeeld bij zorginstellingen of het afnemen van straatenquêtes). 

Het is als ORA belangrijk om affiniteit met onderzoek en het sociaal domein te hebben. Zo bestaat team ORA uit een flexibele poule van vijftien personen van voornamelijk studenten die een relevante studie gevolgd hebben. Denk hierbij aan sociologie, psychologie en andere studies met een sociaal-maatschappelijke invalshoek. 

Projecten

Hieronder staat een aantal projecten waar ORA’s recentelijk bij betrokken waren.

  • Zorgkaart Nederland
    Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. De website biedt informatie over organisaties zodat mensen een weloverwogen keuze voor een zorgaanbieder kunnen maken. Door actief waarderingen op te halen voor ZorgkaartNederland heeft uw organisatie altijd een actueel inzicht in hoe cliënten de zorg ervaren. Een van de manieren om actief waarderingen op te halen is door het afnemen van interviews op locatie. Onze ORA’s zijn speciaal getraind voor het afnemen van zowel telefonische als face-to-face interviews.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten