Else van Dijk, MSc

Onderzoeker

Expertises

Else heeft Sociologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Als onderzoeker houdt Else zich voornamelijk bezig met de uitvoering van diverse onderzoeken voor organisaties in de zorgsector, waaronder de PREM Wijkverpleging en onderzoeken in het kader van ZorgkaartNederland. Daarnaast is Else lid van Team Dataverzameling en Rapportage die ervoor zorgen dat onze vragenlijstonderzoeken op de juiste manier worden opgezet, verzonden en gerapporteerd.

Else aan het woord

Hallo! Mijn naam is Else en ik woon in een klein dorp nabij Groningen, al ben ik wel een echte Fries. In mijn vrije tijd spring ik het liefst op mijn racefiets, lees ik een goed boek, spreek ik af met vriendinnen of maak ik een heerlijke wandeling in de natuur.

Na mijn masterstage vanuit de opleiding Sociologie bij ZorgfocuZ ben ik hier blijven plakken. De afwisselende werkzaamheden maken dat geen dag hetzelfde is, ik kan groeien en me kan blijven ontwikkelen. Wat ik het leukste vind aan werken bij ZorgfocuZ, is het omzetten van de wensen van de klant in de praktische uitvoering van een onderzoek. Met mijn kritische blik, geduld en gedrevenheid hoop ik de klant zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden.

Wat het werken bij ZorgfocuZ nóg leuker maakt zijn mijn collega’s. Het is een fantastisch team van jonge mensen, met elk zijn of haar talenten die worden benut. We vertrouwen op elkaar, bouwen elkaar op en kunnen altijd bij elkaar terecht. Dat maakt dat ik elke dag met veel plezier aan het werk ga.

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten