Elif Bouwman-Cankor, MSc.

Ondersteunend medewerker

Elif is werkzaam als ondersteunend medewerker bij ZorgfocuZ. Vanuit die positie is zij verantwoordelijk voor het coördineren van ons interviewteam en het ondersteunen van de onderzoekers en het management.

Expertises

Elif is van alle markten thuis, en weet haar ervaring in de onderzoekswereld te benutten in de ondersteuning van het team. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de coördinatie van het team van Operational Research Assistents (ORA’s), maar maakt daarnaast ook deel uit van Team Administratie waarin zij het management en andere collega’s ondersteunt waar nodig. Hierbij valt onder meer te denken aan zaken zoals pandbeheer en personele zaken.

Elif aan het woord

Als coördinator van het team van ORA’s en als lid van het Administratie team ben ik een belangrijke schakel binnen de organisatie en heb ik veel contact en afstemming met collega’s uit eigenlijk alle teams. Ik haal veel plezier uit het sociale contact en ik zet me graag in om mijn collega’s te ondersteunen waar nodig. De variatie en het soms snel moeten schakelen maakt mijn werk uitdagend. Mijn werk is vaak onvoorspelbaar en dat maakt dat geen dag of week hetzelfde is. Die afwisseling zorgt ervoor dat ik veel bijleer en me blijf ontwikkelen.   

Opleidingen

  • Bachelor Psychologie | Rijksuniversiteit Groningen
  • Master Sociale Psychologie en haar Toepassingen | Rijksuniversiteit Groningen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten