Drs. Theo van der Zee

Directeur Onderzoek en kwaliteit / Partner

Theo is medeoprichter en directeur van ZorgfocuZ. Theo is allround adviseur bij ZorgfocuZ en betrokken bij de wat complexere adviestrajecten. Theo is intern verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteit van onze geleverde diensten.

Expertises

Theo is een ervaren onderzoeker en uitstekend op de hoogte van diverse methoden en visies op de uitvoering van beleidsonderzoek. Hij heeft ruime ervaring met onderzoek op het gemeentelijk niveau vanuit diverse invalshoeken (bijvoorbeeld onderzoek in opdracht van Rekenkamercommissies, gemeenteraden, ambtelijke organisatie, college B&W, et cetera). Theo weet als geen ander de juiste vragen te stellen binnen het speelveld waarin hij zich begeeft. Hij weet vervolgens met scherpe analyses de sterke en minder sterke punten te benoemen.

Theo aan het woord

Het grootste compliment dat wij als bedrijf krijgen, is dat onze eerste klanten nog steeds bij ons komen met hun vragen. Die langdurige relaties zijn ook wat onze meerwaarde het beste weerspiegelt. We willen onze klanten steeds weer een stapje verder helpen. Daar doen we ons uiterste best voor en dat lukt ons ook. En net als onze klanten willen wij ook zelf steeds een stapje vooruit. Het is dan ook prachtig om te zien hoe ZorgfocuZ zich sinds de oprichting in 2012 heeft ontwikkeld. Iedere dag leren wij samen weer nieuwe dingen over ontwikkelingen in zorg en welzijn, over onderzoekstechnieken, over het wel en wee van onze opdrachtgevers en noem maar op. Met al die kennis werkt een mix van jong talent en ervaren rotten enthousiast samen voor een zo goed mogelijk resultaat. Want dat is waar wij voor staan: wij hoeven niet perse de grootste te zijn, maar willen wel het beste leveren voor onze klanten.

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten