Annelie Brüning, MSc.

Onderzoeker

Annelie is als onderzoeker bij ZorgfocuZ verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van onderzoeksprojecten binnen het sociaal domein.

Expertises

Na het afronden van de bachelor Sociologie heeft Annelie zich gespecialiseerd in sociaalwetenschappelijk onderzoek door te kiezen voor de onderzoeksmaster. Hier heeft ze met name haar kwantitatieve onderzoekvaardigheden verder kunnen ontwikkelen en heeft ze ervaring opgedaan met grote en complexe data. Daarnaast heeft ze als onderzoeksassistente aan de Rijksuniversiteit van Groningen mee mogen werken aan verschillende onderzoekstrajecten. Deze kennis en ervaring weet ze in haar werk bij ZorgfocuZ dagelijks in de praktijk te brengen.

Annelie aan het woord

Na het afronden van de Research Master ben ik direct begonnen bij ZorgfocuZ als onderzoeker. Binnen ZorgfocuZ maak ik onderdeel uit van Team Dataverzameling en Rapportage en ben ik voornamelijk betrokken bij kwantitatieve onderzoeken die in samenwerking met gemeentes worden uitgevoerd. Ik houd van onderzoek doen, maar dit vind ik het leukste wanneer uitkomsten een duidelijke en directe praktische bijdrage leveren. Wat mij verder motiveert in mijn werkzaamheden zijn de gezellige collega’s met wie ik samen mag werken aan de diverse projecten.

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten