Marktonderzoek Zorgbelang Groningen afgerond

12 juni 2017

Zorgbelang Groningen behartigt de belangen van iedereen die in de provincie Groningen gebruikt maakt van zorg. ZorgfocuZ heeft in het voorjaar van 2017 een marktonderzoek uitgevoerd voor Zorgbelang Groningen om de percepties, meningen en behoeften van zorgorganisaties uit Groningen in kaart te brengen.

Tijdens het marktonderzoek hebben wij ingezoomd op de wijze waarop Zorgbelang zich beter zou kunnen positioneren en hebben wij onderzoek gedaan naar de voornaamste kansen en bedreigingen voor de organisatie. Op basis van ca. 15 kwalitatieve interviews met stakeholders zoals zorgaanbieders, verzekeraars en gemeenten is er een analyserapport opgesteld, zijn de resultaten van het onderzoek tijdens een studiedag besproken met de medewerkers van Zorgbelang en zijn er plannen voor de toekomst opgesteld.

Een mooi project voor een tevreden klant:

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met ZorgfocuZ. Alleen al door goed te observeren hoe ZorgfocuZ zelf werkt, vonden wij belangrijke verbeterpunten waar wij met onze eigen organisatie mee aan de slag kunnen.

Edwin Klok, bestuurder Zorgbelang Groningen

 

 

 

Delen via: