Kunstmatige intelligentie nu ook geïntegreerd in ImpulZ

7 april 2023

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat kunstmatige intelligentie (AI) nu geïntegreerd is in onze rapportagetool ImpulZ. Deze nieuwe functionaliteit stelt onze klanten in staat om snel antwoorden op open vragen samen te vatten, een samenvatting van een hele rapportage te genereren, belangrijke gegevens uit een grafiek boven water te halen of de verschillen tussen groepen te analyseren. De komende periode zal deze nieuwe functionaliteit getest worden met een aantal pilotorganisaties. Met de feedback van deze pilot zullen we de mogelijkheden van AI verder verbeteren en uitbreiden.

De opkomst van kunstmatige intelligentie

We zijn ervan overtuigd dat de ontwikkeling van AI voor onze sector veel mogelijkheden zal bieden om nog beter en sneller inzicht te geven in ervaringen en resultaten. We zijn er dan ook trots op een van de eerste marktonderzoeksbureaus in Nederland te zijn die AI heeft geïntegreerd in haar rapportagetool. De ontwikkeling van kunstmatige intelligentie heeft de afgelopen maanden een enorme vlucht genomen en we zijn enthousiast om de nieuwste technologie te gebruiken om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Is kunstmatige intelligentie wel veilig?

Naast de grote voordelen die wij zien in de toepassingen van AI, zien wij ook risico’s. Bij de ontwikkeling van deze functionaliteiten staat voor ons de gegevensbescherming en privacy voorop. Concreet betekent dit dat wij deze functionaliteit enkel beschikbaar stellen voor rapportages die volledig geanonimiseerd zijn en waar klanten zelf expliciet toestemming voor hebben gegeven. Indien niet aan deze voorwaarden voldaan kan worden, zal de functionaliteit niet beschikbaar worden gesteld.

Meer weten?

Bent u klant van ZorgfocuZ en wilt u graag deelnemen aan deze pilot? Neem dan voor meer informatie contact op met de projectleider van het onderzoek.

Heeft u een specifieke onderzoeksvraag of wilt u dat wij eens met u meedenken? Neem gerust contact met ons op! Wij komen graag met u in gesprek.

U kunt ons bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461 (kantoor Groningen) of op 030 20 74 269 (kantoor Utrecht).

Delen via: