Geverifieerde waarderingen ZorgkaartNederland

16 juni 2021

“Niet zomaar een platform van meningen, maar ZorgkaartNederland is sterk omdat het gevalideerde meningen bevat.” Wat je ook koopt, waar je ook boekt, je wordt ter plekke of achteraf door de aanbieder gevraagd wat je van het product of de dienst vond. Deze feedback helpt de aanbieder om zijn dienstverlening beter te laten aansluiten bij de wensen van de klant, maar het helpt ook toekomstige klanten bij hun keuze. Dit gebeurt ook steeds vaker in de zorg. Bijna 1 miljoen gedeelde patiëntervaringen op ZorgkaartNederland zijn daar het bewijs van.

Geverifieerde waarderingen ZorgkaartNederland

Veel van die ervaringen worden door individuele patiënten gedeeld, maar steeds meer zorginstellingen maken gebruik van de mogelijkheid om hun reguliere patiëntervaringsmetingen zoals de PREM Wijkverpleging automatisch door te plaatsen naar ZorgkaartNederland. ZorgfocuZ ondersteunt zorgaanbiederes met het doorplaatsen van waarderingen op ZorgkaartNederland. Wij beschikken over een API-koppeling die dit mogelijk maakt. Waarderingen die op deze manier zijn geplaatst, krijgen een groen vinkje ✅ mee, waarmee wordt aangegeven dat deze patiënt aantoonbaar zorg heeft afgenomen bij de betreffende zorgaanbieder. Dat zijn zogenaamde ‘geverifieerde waarderingen’.

In een filmpje van ZorgkaartNederland geven de Dianda Veldman (directeur van de Patiëntenfederatie Nederland) en Wout Veldman (directeur zorg van Zorverzekeraars Nederland) aan waarom zij deze manier van meten aanbevelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over waarderingen verzamelen op ZorgkaartNederland, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Martin Bloem of Maartje Koops en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: