ZorgfocuZ: uw full service onderzoeksbureau

22 maart 2023

ZorgfocuZ is hét full service onderzoeks- en adviesbureau in de zorg- en welzijnssector. Wij trachten met onze opdrachtgevers een duurzame samenwerking aan te gaan. In januari 2022 en 2023 zijn wij uitgeroepen tot het grootste onderzoeksbureau van Nederland in de sector. Voor zorgorganisaties kunnen wij alle typen onderzoeken inrichten en uitvoeren, bijvoorbeeld onder (potentiële) cliënten, medewerkers, vrijwilligers of verwijzers. Voor al uw onderzoeksvragen kunt u dus bij ons terecht. Wij hebben een werkwijze ontwikkeld die goed past bij zorgorganisaties, en het mooie is dat we ook steeds vaker de resultaten van verschillende onderzoeken samenbrengen om verbanden te vinden. Dit vergroot de inzichten die u kunt halen uit de resultaten van het onderzoek, en kan leiden tot hele concrete verbeteracties.

Hoe doen we dat?

Wij merken dat organisaties steeds vaker zoekende zijn naar hoe zij, rekening houdend met alle (wettelijke) kaders, de informatie kunnen verzamelen die ze nodig hebben om de kwaliteit van zorg verder te verbeteren. Daarover gaan wij graag met organisaties in gesprek. Samen kijken we hoe er een passend plan opgesteld kan worden. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van onderzoek in de zorg weten wij goed wat er komt kijken bij het opstellen van een dergelijk. Moet dat bijvoorbeeld een eenmalig onderzoek worden, of een aantal puntmetingen zodat u kunt vergelijken over de tijd? Of bent u juist opzoek naar een continue meting? Er is van alles mogelijk! We kijken altijd samen met u als organisatie welke mogelijkheden er zijn voor het effectief én efficiënt insteken van het onderzoek onder de beoogde (doel)groepen.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u een specifieke onderzoeksvraag of wilt u dat wij eens met u meedenken? Neem gerust contact met ons op! Wij komen graag met u in gesprek.

U kunt ons bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461 (kantoor Groningen) of op 030 20 74 269 (kantoor Utrecht).

Delen via: