FocuZ op Fit

29 augustus 2022

Bij ZorgfocuZ vinden wij het belangrijk dat onze werknemers fysiek én mentaal fit blijven. Onze commissie FocuZ op Fit stimuleert collega’s om gezond en bewust te eten en sporten, en organiseert daarom allerlei leuke en inspirerende activiteiten. Afgelopen week stond op de agenda: jumping fitness! Drie kwartier dansen, springen en zweten op een trampoline, onder begeleiding van onze eigen Marline Wierenga. We zijn er nog steeds moe van, maar we hebben ontzettend genoten.

FocuZ op Fit: een fitte zomer bij ZorgfocuZ

Als onderzoeksbureau in de zorg- en welzijnssector, staat gezondheid bij ons hoog in het vaandel. De activiteit die onze commissie FocuZ op Fit heeft georganiseerd is slechts een van de vele voorbeelden van wat wij bij ZorgfocuZ doen om een gezonde levensstijl te stimuleren. Zo hebben we ook een fruitabonnement op kantoor: elke week wordt er een grote mand met vers fruit bezorgd zodat al onze medewerkers toegang hebben tot de benodigde vitamines. Daarnaast stimuleren wij medewerkers om zoveel mogelijk te fietsen, maken we elke dag een lunchwandeling met elkaar, en worden er nog veel meer leuke (sport)activiteiten georganiseerd! Zo blijven we met z’n allen gezond én met plezier naar ons werk komen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Fitness en gezondheid zijn niet het enige waar wij ons mee bezighouden. We doen ook onderzoek! Wilt u meer weten over onze onderzoeken en onze aanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: