Eerste resultaten CEO Wmo bekend

9 september 2016

De eerste resultaten van het cliëntervaringsonderzoek Wmo zijn gepubliceerd op waarstaatjegemeente.nl. Op deze website zullen uiteindelijk de onderzoeken van alle gemeenten gepubliceerd worden. De eerste resultaten CEO Wmo van ongeveer de helft van de gemeenten zijn inmiddels gepubliceerd op de website.

Op waarstaatjegemeente.nl kunnen gemeenten vergeleken worden. Zo kunnen de uitkomsten van een specifieke gemeente vergeleken worden met de gemiddelde cijfers van de provincie, naar stedelijkheid of naar gemeentegrootte. Gemeenten die de gegevens nog niet hebben geüpload krijgen uitstel tot eind september om de gegevens alsnog te uploaden. Meer informatie over de aanlevering vindt u hier.

naamloos

Meer weten over het CEO Wmo?

Het cliëntervaringsonderzoek Wmo dient sinds enkele jaren verplicht door gemeenten uitgevoerd te worden. Wij zijn anno 2022 marktleider als het gaat om de uitvoering van de cliëntervaringsonderzoeken voor gemeenten. Wij ondersteunen meer dan 125 gemeenten met de uitvoering van het CEO Wmo, Jeugdwet en Participatiewet en andere onderzoeken met thema’s als hulp bij huishouden, doelgroepenvervoer, armoede, veiligheid, algemene voorzieningen, mantelzorgondersteuning en beschermd wonen. Wilt u meer weten over het cliëntervaringsonderzoek Wmo, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: