De samenwerking met verwijzers is van essentieel belang voor het succes van iedere zorgorganisatie. De doorverwijzend arts of andere verwijzer heeft grote invloed op de keuze van de patiënt en bepaalt mede of een patiënt bij uw organisatie terechtkomt. Het verwijzersonderzoek van ZorgfocuZ biedt u inzicht in deze doelgroep. Als u kiest voor dit onderzoek, krijgt u een adviesrapport op maat.

Na het verwijzersonderzoek weet u hoe goed de verwijzer uw organisatie kent en welke reputatie de organisatie bij deze doelgroep heeft. Daarnaast geeft het onderzoek inzicht hoe de verwijzer tot keuzes komt. Waarom kiest hij of zij voor uw organisatie en wat zijn daarin de overwegingen. U krijgt handvatten om het contact te verbeteren, zowel procesmatig als qua bejegening.

Waarom een verwijzersonderzoek door ZorgfocuZ?

  • Bewezen succesvolle aanpak om deze doelgroep te betrekken in onderzoek
  • Een traject dat méér is dan alleen een maatwerkvragenlijst
  • Topkwaliteit vragenlijsten door betrokkenheid Rijksuniversiteit Groningen
  • Overzichtelijke, bondige rapportages
  • Concrete aanknopingspunten voor beleidsverbetering

 

ZorgfocuZ onderscheidt zich door een maatwerkaanpak. Door eerst met een interne scan de door u beleefde pijnpunten in kaart te brengen, kan de verwijzer vervolgens gericht bevraagd worden. Hoe de verwijzer bevraagd wordt? Dat is aan u. Samen met ZorgfocuZ kiest u voor een methode. Een interne analyse, interviews, focusgesprekken en vragenlijsten behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

Chiel Westra, MSc.

(050) 82 00 461
c.westra@zorgfocuz.nl


Voorbeeldcases


Overige zorgsectoren

Bekijk de voorbeeldcaseOverige zorgsectoren

Bekijk de voorbeeldcase


Klant over ZorgfocuZ