PREM Chronische Zorg is een korte vragenlijst voor het meten van patiëntervaringen bij programmatische zorg voor chronische aandoeningen (ketenzorg). De PREM is ontwikkeld door InEen, de Patiëntenfederatie en Zorgverzekeraars Nederland. De vragenlijst is primair bedoeld voor kwaliteitsverbetering bij ketenzorgorganisaties (zorggroepen en gezondheidscentra die programmatische zorg voor chronische aandoeningen organiseren). Het meten van patiëntervaringen levert input op voor de kwaliteitscyclus.

PREM Chronische Zorg – onderzoek voor ketenzorgorganisaties

In 2017 is gestart met een landelijke pilot meting voor de ontwikkeling van de PREM Chronische Zorg. Het doel van deze pilot was om de vragenlijst en de bijbehorende werkinstructies te testen. De pilot is inmiddels met succes afgerond. Eind 2019 wordt de definitieve opzet van de PREM Chronische Zorg verwacht.

ZorgfocuZ is een betrouwbare onderzoekspartner voor ketenzorgorganisaties

Vanuit onderzoeksbureau ZorgfocuZ kunnen wij de PREM chronische Zorg voor uw organisatie uitvoeren. Onderzoeksbureau ZorgfocuZ is gespecialiseerd in onderzoek in de zorgsector en al jaren een trouwe samenwerkingspartner van vele zorgorganisaties in heel Nederland. Wij zijn zeer ervaren met het uitvoeren van cliëntervaringsonderzoeken en beschikken over concrete voorbeeldcases bij andere ketenzorgorganisaties waarvoor wij de PREM Chronische Zorg reeds als testcase hebben uitgevoerd. Dit zijn onder andere Ketenzorg Friesland (zie voorbeeldcase) en Dokterscoop (zie voorbeeldcase).

Een samenwerking met ZorgfocuZ garandeert u van een optimale uitvoering van de PREM Chronische Zorg.

PREM chronische zorg

Vraag offerte aan

Wilt u meer weten over de PREM Chronische zorg, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de uitvoering van het onderzoek.

 

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

Drs. Arjan Rozema

(050) 82 00 461
a.rozema@zorgfocuz.nl


Voorbeeldcases
Klant over ZorgfocuZ