ZorgfocuZ heeft een rijke bibliotheek tot haar beschikking met actuele en bewezen succesvolle vragenlijsten. Vaak kunnen die vragenlijsten als basis en inspiratiebron dienen voor onderzoek naar meer specifieke thema’s, zoals onderzoek naar de werksfeer.

Een goede werksfeer is van grote invloed op de het werkplezier en werkgeluk dat medewerkers ervaren. In omgeving met een goede sfeer kunnen medewerkers makkelijker tot goede prestaties komen en kwaliteit leveren. Maar wat wordt eigenlijk verstaan onder werksfeer? Wat vinden de medewerkers dat daarop van invloed is? En welke elementen dragen dan bij aan een goede werksfeer? En wat leidt ertoe dat de werksfeer misschien wat minder prettig is?

ZorgfocuZ helpt zorgorganisaties met het doen van onderzoek naar de werksfeer. We hebben volop voorbeeldcases en concrete aanpakken beschikbaar. Wilt u meer weten over onze aanpak of concrete voorbeelden inzien? Neem dan gerust contact met Robbert Klein Koerkamp op (050 82 00 461, r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl). In een oriënterend gesprek kunnen we u op basis van uw wensen en behoeften de mogelijkheden concreter toelichten.

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

Drs. Robbert Klein Koerkamp

(050) 82 00 461
r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl


Klant over ZorgfocuZ