ZorgfocuZ heeft een rijke bibliotheek tot haar beschikking met actuele en bewezen succesvolle vragenlijsten. Vaak kunnen die vragenlijsten als basis en inspiratiebron dienen voor onderzoek naar meer specifieke thema’s, zoals onderzoek naar werkplezier / werkgeluk.

Werkplezier en werkgeluk zijn actuele thema’s bij zorgorganisaties. Plezier in je werk is een belangrijke voorwaarde om goed te presteren en kwaliteit te leveren. Naar het meten en in beeld brengen van werkplezier en werkgeluk is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan, waardoor er veel modellen en opzetten beschikbaar zijn die gehanteerd kunnen worden voor een onderzoek naar deze thema’s.

ZorgfocuZ helpt zorgorganisaties met het doen van onderzoek naar werkplezier / werkgeluk. We hebben volop voorbeeldcases en concrete aanpakken beschikbaar. Wilt u meer weten over onze aanpak of concrete voorbeelden inzien? Neem dan gerust contact met Robbert Klein Koerkamp op (050 82 00 461, r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl). In een oriënterend gesprek kunnen we u op basis van uw wensen en behoeften de mogelijkheden concreter toelichten.

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

Drs. Robbert Klein Koerkamp

(050) 82 00 461
r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl


Klant over ZorgfocuZ