ZorgfocuZ heeft een rijke bibliotheek tot haar beschikking met actuele en bewezen succesvolle vragenlijsten. Vaak kunnen die vragenlijsten als basis en inspiratiebron dienen voor onderzoek naar meer specifieke thema’s, zoals onderzoek naar de beleefde werkdruk.

Werkdruk is een onderwerp dat heel subjectief is; de ene medewerker ervaart eerder en hogere werkdruk dan de ander. Het gaat dus om een thema dat op heel verschillende manieren wordt beleefd in de organisatie. Om de ervaren werkdruk in beeld te brengen, hebben wij vragenlijsten om in beeld te brengen in welke mate er werkdruk wordt ervaren in de organisatie en in hoeverre medewerkers op de hoogte zijn van de mogelijkheden om deze ervaren werkdruk te verminderen of tegen te gaan.

ZorgfocuZ helpt zorgorganisaties met het doen van onderzoek naar de beleefde werkdruk. We hebben volop voorbeeldcases en concrete aanpakken beschikbaar. Wilt u meer weten over onze aanpak of concrete voorbeelden inzien? Neem dan gerust contact met Robbert Klein Koerkamp op (050 82 00 461, r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl). In een oriënterend gesprek kunnen we u op basis van uw wensen en behoeften de mogelijkheden concreter toelichten.

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

Drs. Robbert Klein Koerkamp

(050) 82 00 461
r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl


Klant over ZorgfocuZ