ZorgfocuZ heeft een rijke bibliotheek tot haar beschikking met actuele en bewezen succesvolle vragenlijsten. Vaak kunnen die vragenlijsten als basis en inspiratiebron dienen voor onderzoek naar meer specifieke thema’s, zoals onderzoek naar ontwikkelingsmogelijkheden.

Het ruimte geven aan medewerkers om zichzelf te ontwikkelen zijn belangrijke arbeidsvoorwaarden voor medewerkers. Onderzoek toont aan dat het kunnen werken aan zelfontwikkeling en zelfontplooiing leidt tot een hogere ervaren kwaliteit van leven. Voor een werkgever is het dus zeker de moeite waard om te investeren in ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers. Welke mogelijkheden hebben zij nu? Voorziet dit in de behoefte? Wat wordt er gemist? Etc.

ZorgfocuZ helpt zorgorganisaties met het doen van onderzoek naar ontwikkelingsmogelijkheden. We hebben volop voorbeeldcases en concrete aanpakken beschikbaar. Wilt u meer weten over onze aanpak of concrete voorbeelden inzien? Neem dan gerust contact met Robbert Klein Koerkamp op (050 82 00 461, r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl). In een oriënterend gesprek kunnen we u op basis van uw wensen en behoeften de mogelijkheden concreter toelichten.

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

Drs. Robbert Klein Koerkamp

(050) 82 00 461
r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl


Klant over ZorgfocuZ