ZorgfocuZ heeft een rijke bibliotheek tot haar beschikking met actuele en bewezen succesvolle vragenlijsten. Vaak kunnen die vragenlijsten als basis en inspiratiebron dienen voor onderzoek naar meer specifieke thema’s, zoals onderzoek naar de samenwerking in een organisatie.

De afgelopen jaren is er nogal wat veranderd in de zorg, waarbij ook veel organisaties zijn samengegaan waardoor er veel grote organisaties zijn ontstaan. Organisaties met veel ‘organisatie-eenheden’, zoals dat heet. Diverse hiërarchische niveaus, verschillende intramurale en extramurale afdeling, met daarin ook vaak weer meerdere teams. Ondertussen blijft het een uitdaging om te werken aan de samenwerking om daarmee tot optimale prestaties te kunnen komen. Inzicht is daarbij de basis: hoe wordt de huidige samenwerking ervaren? Wat gaat er goed en wat kan er beter? Wat verdient hierin prioriteit?

ZorgfocuZ helpt zorgorganisaties met het doen van onderzoek naar de samenwerking. We hebben volop voorbeeldcases en concrete aanpakken beschikbaar. Wilt u meer weten over onze aanpak of concrete voorbeelden inzien? Neem dan gerust contact met Robbert Klein Koerkamp op (050 82 00 461, r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl). In een oriënterend gesprek kunnen we u op basis van uw wensen en behoeften de mogelijkheden concreter toelichten.

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

Drs. Robbert Klein Koerkamp

(050) 82 00 461
r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl


Klant over ZorgfocuZ