ZorgfocuZ heeft een rijke bibliotheek tot haar beschikking met actuele en bewezen succesvolle vragenlijsten. Vaak kunnen die vragenlijsten als basis en inspiratiebron dienen voor onderzoek naar meer specifieke thema’s, zoals onderzoek naar interne communicatie.

Interne communicatie is een breed onderwerp. Communicatie gaat vaak over de duidelijkheid, volledigheid en tijdigheid van hetgeen er gecommuniceerd wordt. Maar bij interne communicatie kan het ook gaan over de vorm van communicatie; welke is de meest optimale in uw organisatie en welke onvervulde behoeften zijn er nog? Welke potentie is er nog om de interne communicatie te optimaliseren?

ZorgfocuZ helpt zorgorganisaties met het doen van onderzoek naar interne communicatie. We hebben volop voorbeeldcases en concrete aanpakken beschikbaar. Wilt u meer weten over onze aanpak of concrete voorbeelden inzien? Neem dan gerust contact met Robbert Klein Koerkamp op (050 82 00 461, r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl). In een oriënterend gesprek kunnen we u op basis van uw wensen en behoeften de mogelijkheden concreter toelichten.

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

Drs. Robbert Klein Koerkamp

(050) 82 00 461
r.klein.koerkamp@zorgfocuz.nl


Klant over ZorgfocuZ