Uw medewerkers zijn uw belangrijkste visitekaartje. Wanneer zij tevreden, bevlogen en betrokken zijn, heeft dat direct invloed op de tevredenheid van uw cliënten en de partijen waar u mee samenwerkt. Het is door de vele veranderingen in de zorg en de reorganisaties die daar mee gepaard gaan, een uitdaging om medewerkers te binden aan de organisatie en tevreden te houden. Het medewerkersonderzoek van ZorgfocuZ helpt u te prioriteren en verbeteren.

Waarom een medewerkersonderzoek door ZorgfocuZ?

  • Ervaren, geaccrediteerd zorgonderzoeksbureau
  • Topkwaliteit vragenlijsten door betrokkenheid Rijksuniversiteit Groningen
  • Mogelijkheid tot (online) tussentijdse rapportages
  • Gratis helpdesk beschikbaar voor cliënten
  • Overzichtelijke, bondige rapportages
  • Concrete conclusies en aanknopingspunten voor verbetering

 

ZorgfocuZ heeft een uniek medewerkerstraject ontwikkeld dat niet alleen meet, maar ook anticipeert op de veranderingen waar een organisatie mee te maken heeft/krijgt. Aan de hand van dit onderzoekstraject maken wij inzichtelijk op welke aspecten of onderdelen de organisatie volgens uw medewerkers zou kunnen verbeteren.

Bijkomend voordeel is dat onze onderzoeken te gebruiken zijn in het kader van certificering HKZ/ISO. Het eindresultaat van een medewerkersonderzoek via ZorgfocuZ is een gestructureerd eindrapport met conclusies en aanbevelingen, met daarbij een concreet verbeterplan voor uw organisatie.

Vraag direct een offerte aan


Uw contactpersoon

Drs. Arjan Rozema

(050) 82 00 461
a.rozema@zorgfocuz.nl


Voorbeeldcases
Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

Bekijk de voorbeeldcase


Klant over ZorgfocuZ