Marktonderzoek

Marktonderzoek is van essentieel belang voor organisaties in de zorgsector. Een zorgorganisatie die met de tijd mee wil gaan en toekomstbestendig wil zijn, moet weten wat er nu en morgen speelt. De cliënt komt hierbij steeds centraler te staan. Zij kunnen kiezen bij welke zorgorganisatie ze geholpen willen worden. Voor u als zorgorganisatie is het daarom belangrijk te weten waarop zij die keuze baseren en hoe u zich onderscheidt van de concurrentie. Een marktonderzoek geeft inzicht in (potentiële) cliënten, de zorgmarkt, de concurrentie en de externe ontwikkelingen die op uw organisatie afkomen. Als u weet wat er speelt kunt u daar op inspelen en kansen benutten.

Expertise ZorgfocuZ

Vanuit ZorgfocuZ zijn hebben wij de afgelopen jaren vele zorgorganisaties geholpen met onderzoek naar onder andere de naamsbekendheid, imago en reputatie van de organisatie. Daarnaast hebben wij onderzoek gedaan naar bijvoorbeeld woonwensen van cliënten of naar de haalbaarheid van bedrijfsplannen. Op basis van onze onderzoeken geven wij u concrete adviezen waar u mee aan de slag kunt.

Wij hebben ervaring met marktonderzoeken voor onder andere ziekenhuizen, organisaties in de VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg), gehandicaptenzorg en GGZ.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze marktonderzoeken, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.