Advies

Wij bieden organisaties in de zorg en welzijnssector en het sociaal domein inzicht in prestaties en ervaringen op basis van beleidsonderzoek en wij adviseren organisaties om effectiviteit en kwaliteit te verbeteren. Wij ondersteunen bij het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken.

Expertise

Onze adviesopdrachten worden al dan niet gecombineerd met onderzoek. De vraag van u als klant is bepalend voor onze dienstverlening. Onze adviseurs bieden een combinatie van inhoudelijke kennis van de zorgsector en welzijnssector en de kunde en ervaring om gewenste veranderingen in organisaties in gang te zetten.

Onze adviseurs kunnen u ondersteunen bij het uitdenken van onderzoeksplannen, het in gang zetten van verandertrajecten of operationele ondersteuning bieden waar dat gewenst is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze advies mogelijkheden, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Arjan Rozema en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461 (kantoor Groningen) of 030 – 20 74 269 (kantoor Utrecht).