Deadline PREM Wijkverpleging 2020 en 2021 bekend

29 juli 2020
Actiz

De eerste PREM Wijkverpleging 2020 metingen hebben wij afgerond. Binnenkort starten wij met de onderzoeken voor thuiszorgorganisaties die nog in 2020 gaan meten. Brancheorganisatie ActiZ publiceert op haar website voor die thuiszorgorganisaties de deadline PREM Wijkverpleging 2020. Daarnaast is de meetperiode voor volgend jaar ook alvast bekend gemaakt.

Deadline PREM Wijkverpleging 2021

De deadline voor de thuiszorgorganisaties die dit najaar gaan meten is vastgesteld op 31 december 2020. Het onderzoek moet voor die datum zijn uitgevoerd. De PREM-data moet vervolgens voor 31 januari 2021 gedeeld zijn met de gegevensmakelaar.

De meetperiode voor de PREM Wijkverpleging 2021 is ook bekend. Thuiszorgorganisaties dienen in de periode van 1 maart t/m 31 december 2021 de meting uit te voeren.

Samenwerking met ZorgfocuZ

Wij kunnen de dataverzameling op verschillende manieren voor u organiseren. Hierbij redeneren wij altijd vanuit uw eigen informatiebehoefte. Wij passen ons plan van aanpak hierop aan. Het is mogelijk om aan de vragenlijst eigen maatwerkvragen toe te voegen en u kunt kiezen uit verschillende methoden van dataverzameling. Wij kunnen de bovengenoemde methoden toepassen, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk dat u zelf de vragenlijsten uitdeelt aan cliënten.

De resultaten rapporteren wij in een overzichtelijk online dashboard waarvan u een eigen inlog krijgt. Ons dashboard bevat handige functionaliteiten zoals een automatische rapportgenerator en filteropties waarmee u nadere analyses kunt doen op het niveau van regio’s en teams.

PREM Wijkverpleging

Cliënten kunnen via de vragenlijst toestemming geven voor publicatie van de review op ZorgkaartNederland. Als erkend meetbureau zullen wij zorgen voor de aanlevering van de gegevens aan ZorgkaartNederland en de gegevensmakelaar, conform de richtlijnen.

U kunt ervan uitgaan dat wij u zoveel mogelijk bij de hand nemen bij de uitvoering van dit onderzoek en u trachten te ontzorgen.  Wij voldoen aan alle eisen voor de verwerking van persoonsgegevens (ISO 27001). Onze klanten waarderen de samenwerking met ZorgfocuZ met een 8,4!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging over 2020 of 2021 of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op met onze collega Maartje Koops. U kunt Maartje ook bellen op 050 82 00 461.

Delen via: