De miljoenste cliëntwaardering voor ZorgkaartNederland!

6 juli 2021
cliëntwaardering ZorgkaartNederland

Afgelopen week was een bijzondere week: wij mochten namens stichting Eykenburg de miljoenste cliëntwaardering voor ZorgkaartNederland ophalen. Op keuzewebsite ZorgkaartNederland zien mensen ervaringen die anderen schreven over de behandeling door hun arts, therapeut of thuiszorgmedewerker. Zo’n waardering helpt hen bij de keuze voor een zorgaanbieder. Maar ook aanbieders profiteren ervan, door de feedback die ze voor hun zorg krijgen. Aanbieders, zoals Stichting Eykenburg in Den Haag, die deze week de miljoenste waardering mocht ontvangen.

Meer dan een miljoen bezoekers per maand profiteren op ZorgkaartNederland van de 1 miljoen waarderingen over de zorg van ruim 136.000 zorgaanbieders. Ook enkele bekende patiënten. Zij vieren daarom mee, via hun zelf opgenomen videoboodschap. Tv-presentatrice Anita Witzier en Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden kampen bijvoorbeeld zelf met respectievelijk reuma en de gevolgen van kanker. In hun videoboodschap feliciteren zij en enkele anderen daarom iedereen met de mogelijkheid om de 1 miljoen waarderingen op ZorgkaartNederland te gebruiken.

Cliëntwaardering ZorgkaartNederland

Als onderzoeksbureau zijn wij dan ook trots om de miljoenste cliëntwaardering op te mogen halen. Wij maken gebruik van speciaal opgeleide interviewers, zodat onze opdrachtgevers waardevolle en heldere informatie ontvangen. De interviewers gaan in gesprek met de cliënten om te achterhalen hoe tevreden men is over de kwaliteit van de geleverde zorg, en hoe het beter kan. Wij bieden daarbij de mogelijkheid om, naast de standaard ZorgkaartNederland vragen, extra vragen te stellen aan de cliënten. Dit kunnen vragen zijn die leven bij het bestuur/management van de zorginstelling, of open vragen waarbij de cliënten zelf input leveren over wat beter kan. Om te laten zien hoe wij dat doen, hebben we een vlog opgenomen op de dag van de miljoenste cliëntwaardering. Benieuwd hoe wij deze dag beleefd hebben? Bekijk de vlog hieronder!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over waarderingen verzamelen op ZorgkaartNederland, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Martin Bloem of Maartje Koops en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461

Delen via: