In de Spotlight: Communicatieonderzoek MantelzorgNL

18 mei 2023

Binnen ons team van ervaren onderzoekers hebben wij verschillende communicatiewetenschappers in dienst. Dat is mooi meegenomen, want we krijgen steeds vaker de vraag van organisaties of wij ze kunnen helpen bij allerlei soorten communicatieonderzoek. Soms gaat het daarbij om een inventarisatie van de verschillende communicatiekanalen, soms om een QuickScan om een bepaald middel te beoordelen en soms om een diepgaande toets om een kritisch oordeel te vellen over een specifiek communicatiemiddel. In het geval van het traject dat wij recentelijk uitvoerden voor MantelzorgNL, ging het om een onderzoek waarbij we de informatie- en communicatiebehoeften van verschillende doelgroepen in beeld hebben gebracht.

Meer lezen over het communicatieonderzoek MantelzorgNL?

Wij plaatsen regelmatig voorbeeldcases op onze website. Zo krijgt u een mooi beeld van de diverse onderzoeken die wij uitvoeren en de ervaringen van onze klanten. U kunt hier meer lezen over het communicatieonderzoek dat wij voor MantelzorgNL hebben uitgevoerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over communicatieonderzoek en onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461 (locatie Groningen) of 030 20 74 269 (locatie Utrecht).

Delen via: