Cliëntervaringsonderzoeken Lansingerland geven mooie resultaten

21 juli 2020

Naar aanleiding van de cliëntervaringsonderzoeken in de gemeente Lansingerland, is een artikel geschreven door hartvanlansingerland.nl. Ankie van Tatenhove – Wethouder Zorg en Jeugd – geeft aan wat de resultaten van het onderzoek voor hen betekenen. Naast het feit dat de inwoners aangeven tevreden tot zeer tevreden te zijn over de kwaliteit van de hulp en ondersteuning, ziet de gemeente verbetermogelijkheden waar ze mee aan de slag willen.

Om het beeld verder te verduidelijken, worden de cliëntervaringsonderzoeken voor de gemeente Lansingerland vanaf dit jaar uitgevoerd met onze methode continu meten. Daarnaast zullen ze ook hun dienstverlening op het gebied van schuldhulpverlening gaan meten.

Lees hier het volledige artikel!

Meer dan 75 gemeenten actief met continu meten van ZorgfocuZ

Vanuit ZorgfocuZ hebben wij aan de basis gestaan van de introductie van continu meten voor gemeenten. In 2017 zijn wij bij de gemeente Elburg als een van de eerste onderzoeksbureaus in Nederland begonnen met continu meten. Sindsdien ondersteunen wij meer dan 75 gemeenten hiermee. Wij merken dat de uitgangspunten van deze methode en onze manier van werken aansluiten bij de behoefte van veel gemeenten.

Wij beschikken over alle kennis en middelen om continu meten voor uw gemeente tot een succes te maken. Wij weten vanuit onze ervaring wat wel en niet werkt en kunnen diverse mogelijkheden ter inspiratie voorleggen over hoe continu meten ingezet kan worden. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over het cliëntervaringsonderzoek Wmo, cliëntervaringsonderzoek Jeugdwet cliëntervaringsonderzoek Participatiewet cliëntervaringsonderzoek Schuldhulperlening, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: