Samenwerking ZorgfocuZ en Gemeenten Haarlem en Zandvoort – cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugdwet

22 maart 2016

ZorgfocuZ is verheugd om wederom een samenwerking te mogen aankondigen op het gebied van cliëntervaringsonderzoek in het Sociaal Domein. ZorgfocuZ zal namelijk voor de gemeenten Haarlem en Zandvoort het cliëntervaringsonderzoek Wmo en cliëntervaringsonderzoek Jeugdwet gaan uitvoeren. De gemeenten Haarlem en Zandvoort werken samen in een uitvoeringsorganisatie, maar zijn wel twee afzonderlijke gemeenten die zich ook afzonderlijk naar VWS moeten verantwoorden. Ook dit onderzoek zal ongeveer 3 maanden in beslag nemen waarbij rekening gehouden wordt met landelijke verplichtingen voor aanlevering van de uitkomsten van het onderzoek (deadline 1 juli 2016).

Cliëntervaringsonderzoeken Wmo en Jeugdwet – gemeenten Haarlem en Zandvoort

“Wederom mogen wij twee mooie gemeenten toevoegen aan ons portfolio”, aldus Theo van der Zee, directeur van ZorgfocuZ. “Wij merken dat wij met ZorgfocuZ vanuit onze kennis en ervaring in de zorg- en welzijnssector een welkome aanvulling kunnen zijn voor gemeenten die binnen het Sociaal Domein onderzoek willen (of moeten doen) naar cliëntervaringen. Het vertrouwen dat meerdere gemeenten ons nu geven, is daar het bewijs voor wat mij betreft. Voor ons in ieder geval reden om nog meer kennis te delen en samen met gemeenten nog betere onderzoeken vorm te gaan geven.”

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugdwet, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Dennis Kremer of Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Delen via: