Zorggroep Groningen

Verwijzersonderzoek

Zorggroep Groningen biedt intramurale complexe zorg en verleent als grootste aanbieder van geriatrische revalidatie in Noord Nederland zorg aan cliënten die herstellen van bijvoorbeeld een heup- of knieoperatie of een CVA. Ook kunnen cliënten bij Zorggroep Groningen terecht voor zorg op het gebied van Parkinson, dementie en somatische klachten. Wij hebben voor Zorggroep Groningen een verwijzersonderzoek uitgevoerd.

Aanpak verwijzersonderzoek Zorggroep Groningen

In het verwijzersonderzoek zijn wij op zoek zijn gegaan naar vragen zoals:

  • Op welke wijze verwijzen de regionale verwijzers bij voorkeur? Prefereren zij een online verwijssysteem, of werken zij liever met een verwijsbrief per fax/post? Kunnen zij op de gewenste wijze doorverwijzen naar de organisatie?
  • In hoeverre kennen verwijzers uit het verzorgingsgebied Zorggroep Groningen? En in hoeverre kennen zij het concrete product-/dienstenaanbod? Waar missen verwijzers nog kennis over?
  • Naar welke andere aanbieders verwijzen de verwijzers nog meer? Waarom? En zijn er bepaalde organisaties favoriet?
  • Hoe tevreden zijn verwijzers over de organisatie als het gaat om de ervaren verwijsprocedure, de duidelijkheid over wachttijden, de ervaren deskundigheid, bejegening, etc.?
  • Welke communicatiekanalen gebruiken verwijzers en via welke kanalen wensen zij informatie te ontvangen?
  • Hoe tevreden zijn verwijzers over Zorggroep Groningen? Wat kan er volgens hen concreet verbeterd worden om de tevredenheid te vergroten?

Op basis van een schriftelijk en online onderzoek stelden we een onderzoeksrapport op dat antwoord gaf op deze en andere vragen van de zorgorganisatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze verwijzersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten