Vérian

Waarderingen verzamelen voor ZorgkaartNederland

Voor Vérian voeren wij diverse cliëntervaringsonderzoeken uit en zijn wij verantwoordelijk voor de uitvoering van het medewerkersonderzoek. Vérian heeft ons gevraagd om periodiek waarderingen (reviews) te verzamelen van cliënten die geplaatst kunnen worden op www.zorgkaartnederland.nl.

De waarderingen voor ZorgkaartNederland verzamelen wij aan de hand van telefonisch onderzoek. Met Vérian hebben wij afgesproken om gedurende het jaar ongeveer 250 cliënten te benaderen met wie wij de vragenlijst van ZorgkaartNederland gaan afnemen. Cliënten ontvangen voor aanvang een brief met uitleg over het onderzoek. In deze brief wordt benoemd waarom het onderzoek wordt uitgevoerd, wat er met de resultaten wordt gedaan, wie het onderzoek uitvoert en wanneer mensen gebeld kunnen worden.

Waarderingen verzamelen voor ZorgkaartNederland

Vanuit ZorgfocuZ beschikken wij over een professioneel belteam van waaruit wij jaarlijks voor vele zorgorganisaties cliëntervaringsonderzoeken uitvoeren. Het belteam wordt bemand door speciaal getrainde en gecertificeerde interviewers. Zij hebben allemaal een basiscursus interviewtechnieken afgerond en ze zijn verder ook ervaren in het doen van onderzoek onder cliënten in de zorg.

Ondersteuning bij verzamelen van waarderingen

Naast het vergaren van waarderingen via telefonisch onderzoek geven wij Vérian tips over het verzamelen van ‘organische’ waarderingen. Dit zijn waarderingen die de organisatie zelf verzamelt, zonder tussenkomst van een meetbureau. Wij denken met Vérian mee hoe ze deze evaluaties kunnen integreren in hun werkproces en hoe ze cliënten het beste kunnen vragen om een waarderingen te plaatsen op ZorgkaartNederland.

Wij maken gebruik van een checklist die u hierbij kan ondersteunen. Enkele tips voor het verzamelen van waarderingen zijn bijvoorbeeld een mailing naar (ex-) cliënten, gebruik van promotiemateriaal en het volledig inrichten van het dashboard in ZorgkaartNederland.

Meer weten?

Wilt u meer weten over waarderingen verzamelen op ZorgkaartNederland, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Martin Bloem of Maartje Koops en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten