Rijnwaal Zorggroep

Waarderingen verzamelen op ZorgkaartNederland

Rijnwaal Zorggroep ondersteunt mensen op leeftijd om zo gezond, prettig en zelfstandig mogelijk te blijven leven. Rijnwaal richt zich op inwoners van Lingewaard en Nijmegen Noord en omgeving. Rijnwaal heeft vier locaties, gecombineerd verpleeg- en verzorgingshuiszorg. Het gaat om ongeveer 180 bewoners waarvan driekwart somatiek en een kwart PG. Rijnwaal heeft ZorgfocuZ gevraagd om waarderingen te verzamelen op Zorgkaartnederland.nl. Tevens dient het onderzoek ter verantwoording aan Menzis Zorgkantoor.

Waarderingen ZorgkaartNederland

Wij werken volgens op maat gemaakte processen en procedures (conform ISO 20252 en ISO 27001) waardoor wij dit type onderzoek goed en volledig kunnen uitvoeren. Het onderzoek sloot mede hierdoor goed aan op de wensen en behoefte van Rijnwaal.

Voor het verzamelen van de waarderingen hebben wij gebruik gemaakt van ons belteam. Wij beschikken over een team van ervaren en getrainde interviewers. Onze interviewers hebben ieder specifieke ervaring met het afnemen van interviews bij (kwetsbare) cliënten of cliëntvertegenwoordigers.

Met Rijnwaal hebben we bepaald welke cliënten zelf geïnterviewd konden worden en voor welke cliënten we de vertegenwoordiger (eventueel samen met cliënt) zouden gaan interviewen.

Wij beschikken over software om de uitkomsten van de interviews zorgvuldig te kunnen verwerken en hebben de uitgevraagde waarderingen aangeleverd bij ZorgkaartNederland.nl. ZorgkaartNederland doet vervolgens een finale controle op de ingevulde vragenlijsten en publiceert deze vervolgens op de website.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het verzamelen van cliëntervaringen op ZorgkaartNederland, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Martin Bloem of Maartje Koops en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten