Zorggroep Groningen

Verzamelen waarderingen met enquête zuil

Zorggroep Groningen biedt specialistische verpleeghuis- en revalidatiezorg voor ouderen met complexe gezondheidsproblemen. Vanuit verschillende locaties in regio Groningen leveren goed opgeleide medewerkers iedere dag de beste zorg en behandeling. Wij hebben voor Zorggroep Groningen waarderingen verzameld voor ZorgkaartNederland door een enquête zuil te plaatsen.

Inzet enquête zuil

Zorggroep Groningen was al langere tijd op zoek naar een effectieve manier om waarderingen te verzamelen en waardevolle feedback op te halen onder haar bewoners. Wij hebben hiervoor een enquêtezuil geplaatst bij locatie  Bloemhof, en met groot succes. Bewonersen vertegenwoordigers kunnen op locatie direct de ZorgkaartNederland vragenlijst invullen. De resultaten zijn vervolgens real-time inzichtelijk in ons eigen dashboard ImpulZ, en worden uiteindelijk door ons aangeleverd bij ZorgkaartNederland die  voor publicatie op haar website.

Het is een hele fijne manier om waarderingen op te halen en wij zijn er erg blij mee! Het is ook goed om de antwoorden op de open vragen te lezen. Deze leggen we voor aan de cliëntenraad en we kijken samen met hen of er zaken worden herkend en of we met de feedback aan de slag moeten.”

Marijanne Perdok, Adviseur Kwaliteit

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over het inzetten van enquête zuilen, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten