Liberein

Verzamelen van waarderingen Zorgkaart Nederland via belteam

Liberein biedt zorg en welzijn aan ruim 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Liberein heeft 5 verpleeg- en verzorgingshuizen in Enschede. Vanuit ZorgfocuZ zijn wij verantwoordelijk voor het verzamelen van waarderingen op Zorgkaart Nederland voor Liberein.

Aanpak verzamelen waarderingen op Zorgkaart Nederland

Liberein heeft ZorgfocuZ gevraagd om het belteam in te zetten om meer cliëntwaarderingen (reviews) op zorgkaartNederland te verzamelen. Wij hebben hiervoor ons belteam ingezet. Het belteam wordt aangestuurd door een ervaren projectleider van ZorgfocuZ. De projectleider is ook het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en dus ook voor Liberein. De projectleider ziet erop toe dat er conform afspraken gewerkt wordt en borgt de algehele kwaliteit, uitvoering en planning van het onderzoek.

De contacten met Zorgfocuz verliepen erg goed. Er was goede en snelle communicatie, waardoor vlot gestart kon worden met de belronde. Fijn dat we op deze manier een boost konden geven aan onze reviews op Zorgkaart Nederland.

Liesbeth Rogge – Adviseur Beleid en Kwaliteit Liberein

Kortingsactie ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland hanteert een kortingsmodel voor telefonische interviews waarbij 50% van de kosten van ons belteam wordt vergoed! De kortingsactie gaat uit van zogenaamde belrondes. Per belronde worden 100 nummers gebeld of totdat een maximum van 40 waarderingen is bereikt. Voor dit onderzoek hebben we gebruik kunnen maken van deze kortingsactie van ZorgkaartNederland.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over het verzamelen van waarderingen op ZorgkaartNederland, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten