Saffier

Waarderingen verzamelen op ZorgkaartNederland via interview- en belteam

Saffier ondersteunt (ouder wordende) mensen om zichzelf te kunnen zijn en blijven, of ze nog thuis wonen of in één van de 10 locaties. Vanuit ZorgfocuZ zijn wij verantwoordelijk voor het verzamelen van waarderingen op Zorgkaart Nederland voor Saffier.

Ervaren meetbureau ZorgkaartNederland

ZorgfocuZ is een ervaren onderzoeksbureau in de zorg- en welzijnssector. Wij zijn erkend partner van ZorgkaartNederland en gemachtigd om namens ZorgkaartNederland waarderingen (reviews) te verzamelen voor zorgaanbieders.

 • Wij beschikken over een ervaren belteam en interviewteam. Onze teams hebben veel ervaring hebben met het vergaren van waarderingen voor ZorgkaartNederland.
 • Ons belteam en interviewteam is speciaal getraind door Patiëntenfederatie Nederland
 • Ons belteam en interviewteam weet op basis van hun ervaring goed hoe ze optimaal de ZorgkaartNederland vragenlijst kunnen afnemen bij cliënten.
 • Wij zetten geen externen in (b.v. een callcenter), maar maken gebruik van onze eigen mensen die dagelijks bezig zijn met onderzoek in de zorg. Zodoende kunnen wij een hoge mate van kwaliteit waarborgen.
 • Ons belteam en interviewteam respecteren te allen tijde de privacy van cliënten en staan onder continue begeleiding van Patiëntenfederatie Nederland.
 • Wij verzamelen alle waarderingen volgens de specificaties en spelregels van ZorgkaartNederland.

Aanpak verzamelen van waarderingen op Zorgkaart Nederland voor Saffier

Aandachtspunten van onze aanpak bij Saffier zijn onder meer:

 • De waarderingen worden verzameld aan de hand van telefonische interviews en interviews op locatie.
 • Wij maken gebruik van de standaard vragenlijst van ZorgkaartNederland. Saffier kan op basis van behoefte extra maatwerkvragen toe laten voegen.
 • Naast of in plaats van cliënten worden verwanten of familie (vertegenwoordigers) benaderd voor deelname aan het onderzoek. Hierover zijn afspraken gemaakt met Saffier.
 • Voordat wij cliënten benaderen (telefonisch of op locatie) ontvangen zij van Saffier een vooraankondiging. In de vooraankondiging wordt o.a. benoemd waarom het onderzoek wordt uitgevoerd, wat er met de resultaten wordt gedaan, wie het onderzoek uitvoert en wanneer cliënten gebeld of bezocht kunnen worden. Mochten cliënten niet benaderd willen worden dan kunnen ze dat ook aangeven.
 • Op de afgesproken data worden de interviews bij de cliënten afgenomen.
 • Wij beschikken over software om de uitkomsten van de interviews zorgvuldig te kunnen verwerken en leveren de uitgevraagde waarderingen aan bij ZorgkaartNederland. ZorgkaartNederland doet vervolgens een check op volledigheid van de ingevulde vragenlijsten en publiceert deze op de website.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over het verzamelen van waarderingen op ZorgkaartNederland, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten