Rijndam Revalidatie

Verwijzersonderzoek

Rijndam Revalidatie is specialist in complexe revalidatievraagstukken, en biedt volwassenenrevalidatie, kinderrevalidatie en arbeidsrevalidatie. Rijndam Revalidatie werkt op 18 locaties aan excellente revalidatiezorg, waarbij het uitgangspunt is dat er een balans wordt gevonden tussen opleiden, onderzoeken en behandelen teneinde de beste zorg voor patiënten te kunnen bieden. Op die manier levert Rijndam al meer dan 100 jaar hoogwaardige revalidatiezorg voor inwoners van Zuidwest-Nederland. Om het zorgaanbod en de dienstverlening nog verder te optimaliseren, heeft Rijndam Revalidatie ZorgfocuZ gevraagd om een verwijzersonderzoek onder verwijzers te doen.

Aanpak verwijzersonderzoek Rijndam Revalidatie

Tijdens dit onderzoek onder medisch specialisten, huisartsen en praktijkondersteuners hebben we via een 0-meting interessante inzichten opgehaald in de mate waarin zij Rijndam en haar aanbod kennen, wat zij hiervan vinden en waar de samenwerking nog verder geoptimaliseerd kan worden.

Bij het doen van onderzoek onder verwijzers vormt de wijze waarop ze benaderd worden een cruciale rol bij het wel of niet slagen van dit onderzoek. Verwijzers hebben over het algemeen zeer weinig tijd om deel te nemen aan onderzoek, terwijl ze ook nog eens veel verzoeken krijgen om deel te nemen aan dergelijke onderzoeken. Echter, met de juiste aanpak en een aantal slimmigheden in de opzet van het onderzoek hebben wij mooie responsaantallen weten te realiseren. Hoe wij dit doen? Dat leggen wij u graag uit in een persoonlijk gesprek.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze verwijzersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten