Revalidatie Friesland

Verwijzersonderzoek huisartsen

Voor Revalidatie Friesland voert ZorgfocuZ periodiek een verwijzersonderzoek uit onder verwijzers, zoals onder huisartsen en medisch specialisten. Naast een meetinstrument is er samen met de Friese revalidatie instelling een methode ontwikkeld die voor een goede responsratio zorgt.

Opzet verwijzersonderzoek

Op basis van de resultaten van het verwijzersonderzoek onder huisartsen en medisch specialisten krijgt Revalidatie Friesland goede inzichten in hoe verwijzers tegen de organisatie aankijken, wat er goed gaat en waar er nog uitdagingen voor verbetering liggen. Door middel van een benchmarkrapportage is het goed mogelijk om ontwikkelingen in de tijd te monitoren en om zo op concrete trends en ontwikkelingen te kunnen inspelen.

Belang van goede samenwerking met verwijzers

De samenwerking met verwijzers is van essentieel belang voor het succes van iedere zorgorganisatie. De doorverwijzend arts of andere verwijzer heeft grote invloed op de keuze van de patiënt en bepaalt mede of een patiënt bij uw organisatie terechtkomt. Met verwijzersonderzoek door ZorgfocuZ bent u verzekerd van een goed werkende methode voor onderzoek onder verwijzers.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over verwijzersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten