Vérian, Thuisgenoten en BTK Zorg

Maatwerk cliënt- en medewerkersonderzoeken

Vérian, Thuisgenoten en BTK Zorg zijn samenwerkende zorgaanbieders op het gebied van verpleging, verzorgen en thuiszorg. Wij zijn gevraagd om een medewerkersonderzoek en diverse cliëntervaringsonderzoeken uit te voeren voor Verian, Thuisgenoten en BTK Zorg.

Aanpak cliëntervaringsonderzoeken Vérian, Thuisgenoten en BTK Zorg

Voor de onderzoeken hebben wij een meetplan opgesteld waarin wij voor Vérian, Thuisgenoten en BTK Zorg nader hebben uitgewerkt welke doelgroepen benaderd worden, met welke vragenlijsten en via welke methoden. Resumerend gaat het hierbij om de volgende doelgroepen en thema’s:

  • Thuiszorg V&V (PREM Wijkverpleging) – schriftelijke benadering
  • Hulp bij Huishouden – schriftelijke benadering
  • Woon-Zorg – schriftelijke benadering
  • Thuisbegeleiding – schriftelijke benadering
  • Diëtetiek – schriftelijke benadering
  • Jeugdgezondheidszorg – digitale benadering

Aanpak medewerkersonderzoek

De medewerkers zijn per email benaderd. Medewerkers kregen een uitnodigingsmail met daarin de link naar de online vragenlijst.

Voor iedere organisatie hebben wij een online dashboard ingericht waarin de resultaten van de afzonderlijke onderzoeken voor de betreffende organisaties te zien zijn. Ons dashboard bevat diverse filtermogelijkheden waarmee resultaten bijvoorbeeld op subdoelgroep niveau of locaties gefilterd kunnen worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over cliëntervaringsonderzoeken, medewerkersonderzoeken, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Martin Bloem of Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten