Nieuw Woelwijck

Tevredenheidsonderzoek medewerkers

Werkvelden
Oplossingen

Nieuw Woelwijck biedt een woonplek aan bijna 400 mensen op een aangepaste wijze. In een afgestemde en veilige omgeving leven de bewoners in 42 woongroepen en maken gebruik van winkeltjes, een theaterzaal, een werkhuis en diverse andere gebruiksruimten. Met circa 700 werknemers is Nieuw Woelwijck een van de grootste werkgevers in de gemeente Midden-Groningen. Nieuw Woelwijck heeft ZorgfocuZ, net als in 2020, gevraagd een tevredenheidsonderzoek onder medewerkers uit te voeren. Het doel van dit onderzoek was om inzicht te krijgen in hoe medewerkers het werken voor de organisatie ervaren en beleven.

Opzet van het tevredenheidsonderzoek medewerkers

Door middel van een online vragenlijst zijn de ervaringen van de medewerkers van Nieuw Woelwijck opgehaald. In de vragenlijst kwamen specifieke thema’s aan bod, die belangrijk zijn voor Nieuw Woelwijck als organisatie. Deze thema’s zijn in nauwe samenwerking gekozen.

Resultaten vergelijken

In 2020 heeft Nieuw Woelwijck een soortgelijk onderzoek bij ons laten uitvoeren. Hierdoor was het mogelijk om de resultaten uit 2020 met die van dit jaar, 2022, te vergelijken. De resultaten van dit onderzoek zijn gepresenteerd in ons online dashboard ImpulZ. Naast intern vergelijken, kan Nieuw Woelwijck de resultaten ook vergelijken met collega-organisaties. Dit kan doordat het deelneemt aan de Noorderlijke Werkbelevingsmonitor.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten