Livio

Reviews verzamelen ZorgkaartNederland

​​​​​​​​​​​​​​Livio is werkzaam op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In hoofdzaak betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij cliënt​en thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Ook de uitleen van verpleegartikelen alsmede voedingsvoorlichting en dieetadvisering behoren tot de kernactiviteiten van Livio. Livio heeft ZorgfocuZ gevraagd om voor zeven locaties reviews te verzamelen voor zorgkaartNederland.

Belteam voor verzamelen reviews

Voordat wij van start zijn gegaan met de dataverzameling hebben wij afspraken gemaakt met Livio over welke aantallen we per locatie wilden behalen. De cliënten hebben vervolgens een aankondigingsbrief ontvanen met uitleg over het onderzoek. Cliënten die niet wilden deelnemen, konden zich afmelden voor het onderzoek. Op de afgesproken data hebben onze interviewers de cliënten gebeld en de interviews afgenomen. Het gehele onderzoek is uiteraard uitgevoerd conform de specificaties en spelregels van ZorgkaartNederland.

Online dashboard

Voor klanten die daar behoefte aan hebben kunnen wij de resultaten ook rapporteren in ons eigen online dashboard. In ons dashboard worden de resultaten van het onderzoek op een overzichtelijke manier gerapporteerd. Het dashboard bevat handige filteropties waarmee klanten zelf nadere analyses en vergelijkingen kunnen doen. De resultaten kunnen onder andere worden opgesplitst naar locaties en op organisatie niveau.

Het dashboard is volledig in eigen beheer en gehost in Nederland. Het dashboard voldoet aan de ISO 27001/ NEN 7510 normeringen. Ons dashboard wordt gewaardeerd met een hoge klantwaarderingen (8.6), waarbij kwalificatie ‘gebruiksvriendelijk’ de meest genoemde is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het verzamelen van cliëntervaringen op ZorgkaartNederland, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega’s Martin Bloem of Maartje Koops en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten