RegioRijder

Onderzoek doelgroepenvervoer

De gemeenten in de regio Haarlemmermeer, IJmond en Zuid-Kennemerland organiseren gezamenlijk het doelgroepenvervoer. Zij hebben dit uitbesteed aan het vervoersysteem RegioRijder. Eén van de onderlinge afspraken tussen de gemeenten en RegioRijder is het laten uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek.

ZorgfocuZ voert in opdracht van de gemeenten (gemeenten Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede & Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Velsen en Zandvoort) het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek uit. Voor dit onderzoek wordt gebruik gemaakt van een op maat gemaakte vragenlijst die zowel schriftelijk als digitaal wordt uitgezet onder de betreffende cliënten.

De offerte van ZorgfocuZ ten behoeve van het klanttevredenheidsonderzoek voor Regiorijder is pragmatisch en bevat een heldere aanpak. Er wordt veel aandacht besteed aan het opstellen van de vragenlijsten en de offerte bevat veel responsverhogende maatregelen.

Ronald de Haas – adviseurAPPM

Naar ieder klanttevredenheidsonderzoek wordt er een terugkoppelingssessie georganiseerd. Het doel van zo’n bijeenkomst is om cliënten en cliëntenraden op de hoogte te brengen van de uitkomsten van het onderzoek en hen de gelegenheid te geven om hun ervaringen met RegioRijder te delen.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten