QPS Geneesmiddelenonderzoek

Vrijwilligersonderzoek

QPS Netherlands BV is een bedrijf dat actief is in geneesmiddelenonderzoek. Met honderden deelnemende vrijwilligers per jaar is QPS Netherlands BV een internationaal grote organisatie in zijn soort en bovendien is de organisatie steeds verder groeiende.

Om te achterhalen wat vrijwilligers goed vinden gaan, maar ook vooral wat er nog beter kan aan de dienstverlening van QPS Netherlands BV, werd ZorgfocuZ gevraagd om hiernaar onderzoek te doen. Onder een zeer grote groep voormalige en huidige deelnemers aan geneesmiddelenonderzoek hebben we een online vragenlijst uitgezet om te achterhalen wat deelnemers belangrijk vinden, waarover zij tevreden en minder tevreden zijn maar ook welke media zij zoal gebruiken. Het onderzoek werd ingestoken als een 0-meting, waardoor het onderzoek in de toekomst herhaald kan worden en ontwikkelingen inzichtelijk gaan worden.

Het onderzoek leverde interessante inzichten op waarmee QPS Netherlands BV haar dienstverlening verder kan optimaliseren. In een duidelijke eindrapportage zijn alle onderzoeksresultaten uiteengezet en deze zijn tijdens een interpretatiesessie bij QPS Netherlands BV besproken met de organisatie.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten