Vitale Regio Fryslân

Procesevaluatie Vitale Regio Friesland

Oplossingen

Vitale regio Friesland is een samenwerkingsproject tussen GGD Fryslân, De Friesland Zorgverzekeraar (DFZ) en de Friese gemeenten. Binnen deze evaluatie worden de krachten gebundeld en gestreefd naar een bevordering van de vitaliteit en gezondheid van de Friese burgers, met name door preventieve maatregelen. ZorgfocuZ heeft voor de Vitale regio Friesland een procesevaluatie uitgevoerd.

Opzet procesevaluatie

Vanaf het moment van kennismaking verliep het contact prima. ZorgfocuZ opereert professioneel in het onderzoeksdomein en combineert dat met een heel prettige persoonlijke benadering. We zijn blij met de onderzoeksresultaten, die ons verder op weg hebben geholpen.

Klaus Boonstra – Programmamanager Vitale Regio

Binnen het samenwerkingsproject Vitale Regio is sprake van een continue, jaarlijkse, procesevaluatie, welke is uitgevoerd door ZorgfocuZ. Deze procesmatige evaluatie is gericht op de voortgang van het Vitale Regio project, een evaluatie van alle gemeentelijke pilots tezamen en een evaluatie op samenwerking tussen alle partijen. De evaluaties zijn gestoeld op periodieke interviews bij alle stakeholders. Met de evaluaties zijn aanbevelingen gedaan voor hoe de samenwerking kan worden verbeterend en bestendigd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een procesevaluatie uitvoeren? Neem gerust contact op met onze collega’s Imme van der Velde of Maartje Koops. Zij vertellen u er graag meer over. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten