ZINN

PREM Wijkverpleging ZINN

ZINN is een organisatie voor persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Van persoonsalarmering, huishoudelijke verzorging en thuiszorg tot dagbesteding in De Buurthuiskamer, revalidatiezorg, verpleging en verzorging in de zes ZINN locaties en palliatieve zorg. ZINN heeft een duidelijke visie: ‘Aandacht voor elkaar geeft het leven glans. Zo prettig mogelijk ouder worden.’ In 2023 heeft ZINN, ZorgfocuZ opnieuw gevraagd om de PREM Wijkverpleging uit te voeren.

Uitvoering PREM Wijkverpleging voor ZINN

Thuiszorgorganisaties dienen jaarlijks cliëntervaringen op te halen door middel van de PREM Wijkverpleging. ZINN heeft ervoor gekozen om de vragenlijst schriftelijk door ZorgfocuZ te laten verzenden. ZorgfocuZ heeft de vragenlijst met retourenvelop via de post verzonden naar de cliënten van ZINN, die door de respondenten schriftelijk of online kon worden ingevuld. De resultaten van het onderzoek zijn gerapporteerd in ons online dashaboard ImpulZ. In het dashboard kan de organisatie de resultaten filteren op locatie (Groningen, Haren en Hoogezand) en afdeling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging en onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050-8200461 (locatie Groningen) of 030-2074269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten