Silverein

PREM Wijkverpleging voor Silverein

Silverein is een organisatie die gespecialiseerd is in het bieden van zorg, welzijn en behandeling aan ouderen in de gemeenten Amersfoort, Baarn, Soest, De Bilt en Utrechtse Heuvelrug. De organisatie biedt alle vormen van ouderenzorg aan, waarbij de nadruk ligt op het leveren van zorg aan huis zolang het haalbaar is, en op locatie wanneer dat noodzakelijk is. De thuiszorg werkt in kleine, hechte teams, wat ervoor zorgt dat cliënten vertrouwde gezichten zien. Op deze manier probeert Silverein zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de cliënt. Sinds 2021 wordt de organisatie ondersteund door onderzoeksbureau ZorgfocuZ bij het uitvoeren van het tevredenheidsonderzoek met betrekking tot de thuiszorg, de PREM Wijkverpleging.

Uitvoering van de PREM Wijkverpleging voor Silverein

Thuiszorgorganisaties dienen jaarlijks cliëntervaringen op te halen door middel van de PREM Wijkverpleging. Hiermee kan de tevredenheid van de cliënten in kaart worden gebracht. Silverein heeft ervoor gekozen om de vragenlijst zelf te verspreiden onder de cliënten, zodat de cliënten persoonlijk worden benaderd voor het onderzoek. Alle cliënten ontvingen een pakketje met een vragenlijst, begeleidende brief en een retourenvelop van ZorgfocuZ, zodat cliënten de ingevulde vragenlijst rechtstreeks konden opsturen naar ZorgfocuZ. Op deze manier blijft de anonimiteit van de cliënten gewaarborgd. 

Vervolgens zijn de resultaten verwerkt in een online rapportage in ons dasboard ImpulZ. De grafische weergave van de data biedt een duidelijk inzicht in de resultaten. Ook de antwoorden op de open vragen worden geanonimiseerd weergegeven. In het dashboard is een filter toegevoegd op wijkteam, zodat de resultaten kunnen worden uitgesplitst op wijkteam niveau. Daarnaast kan Silverein de rapportage downloaden als een Pdf-bestand, zodat ze de resultaten (op alle niveaus) gemakkelijk kunnen delen met de betrokkenen. Als onderzoeksbureau zorgen we er tevens voor dat de waarderingen van cliënten die hiervoor toestemming hebben gegeven, worden verstrekt aan ZorgkaartNederland en aan gegevensmakelaar Mediquest.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde. 

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten