Krishna Wonen en Zorg

PREM Wijkverpleging

Krishna Wonen en Zorg is een organisatie die verzorging, verpleging en begeleiding thuis biedt. De organisatie is opgericht in 2019 en beschikt over een klein zorgteam. Dit team bestaat uit vaste medewerkers, waardoor de cliënt een vast aanspreekpunt heeft. De cliënt staat bij Krishna Wonen en Zorg centraal. De missie van de organisatie is dan ook niet voor niets “Zorg uit je hart”: De organisatie streeft ernaar om de wensen, verlangens en behoeftes van de zorgvrager en diens naasten te behartigen. Onderzoeksbureau ZorgfocuZ is als meetbureau verantwoordelijk voor de uitvoering van de PREM Wijkverpleging voor Krishna Wonen en Zorg.

De PREM Wijkverpleging

Thuiszorgorganisaties dienen jaarlijks cliëntervaringen op te halen door middel van de PREM Wijkverpleging. Voor Krishna Wonen en Zorg is dit een belangrijk moment, aangezien ze met het onderzoek kunnen toetsen in hoeverre de missie van de organisatie wordt (h)erkend door haar cliënten. De vragenlijst van de PREM Wijkverpleging is afgenomen aan de hand van telefonische interviews. Voorafgaand ontvingen de cliënten een vooraankondiging waarin werd vermeld dat ze benaderd konden worden voor een onderzoek. Cliënten die niet deel wilden nemen, konden zich afmelden. Vervolgens heeft ons interviewteam contact opgenomen met de cliënten en is de vragenlijst telefonisch doorlopen.

Vervolgens zijn de resultaten verwerkt in een online rapportage in ons dasboard ImpulZ. De grafische weergave van de data biedt een duidelijk inzicht in de resultaten. Ook de antwoorden op de open vragen worden geanonimiseerd weergegeven. Met de extra functionaliteiten die ons dashboard biedt, kunnen er desgewenst filters worden toegevoegd of kan de rapportage gedownload worden als PDF, zodat de resultaten kunnen worden gedeeld met anderen. Daarnaast hebben wij de waarderingen van de cliënten die daar toestemming voor hebben gegeven, aangeleverd bij ZorgkaartNederland. Tevens zorgen wij als meetbureau voor de aanlevering bij gegevensmakelaar Mediquest.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging en onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461 (locatie Groningen) of 030 20 74 269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten