Rosengaerde

PREM wijkverpleging

Woonzorgcentrum Rosengaerde heeft ZorgfocuZ gevraagd om de PREM Wijkverpleging uit te voeren. Belangrijk uitgangspunt bij de uitvoering van het onderzoek is de mogelijkheid om het onderzoek naar eigen voorkeur in te richten. Hierbij dienen we wel rekening te houden met de meetinstructies die voor de PREM Wijkverpleging 2019 zijn opgesteld.

Aanpak PREM Wijkverpleging Rosengaerde

De PREM Wijkverpleging biedt verschillende opties voor dataverzameling. Net als de meeste andere zorgaanbieders heeft Rosengaerde gekozen voor een mixed mode dataverzameling. Dat betekent dat cliënten de vragenlijst zowel schriftelijk als online in kunnen vullen. Cliënten ontvangen een uitnodigingsbrief, vragenlijst en een antwoordenvelop van ZorgfocuZ waarmee ingevulde vragenlijsten retour gestuurd kunnen worden. In de begeleidende brief staat tevens een link naar de online vragenlijst. Cliënten die daar de voorkeur aan geven, kunnen de vragenlijst dus ook online invullen. De uitkomsten rapporteren wij in ons online dashboard. De uitkomsten leveren wij namens Rosengaerde ieder jaar aan bij ZorgkaartNederland en de gegevensmakelaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten