Gelder Thuiszorg

PREM Wijkverpleging onderzoek Gelder Thuiszorg

Gelder Thuiszorg levert alle soorten zorg en begeleiding die in een thuissituatie voorkomt in Apeldoorn, Voorst en Ede. Gelder Thuiszorg is anders. Door anders te zijn en buiten kaders van de bestaande zorg- en welzijn structuren te durven kijken, zijn ze innovatief. Een brug slaan tussen complementaire zorg en reguliere zorg. Gelder Thuiszorg verzorgt en begeleidt niet vanuit hokjes en vakjes, maar vanuit de totaliteit. En de totaliteit voor een kwalitatief leven is voor iedereen anders. Gelder Thuiszorg levert deze professionele zorg en organiseert de zaken eromheen die nodig zijn om goede zorg te verlenen. Samen met de cliënt zorgen zij ervoor dat de cliënt zelf kan blijven beslissen over wat thuis nodig is. Om dat te bereiken heeft elke cliënt een vast aanspreekpunt, het gezicht in de thuiszorg. De organisatie heeft ZorgfocuZ gevraagd om een PREM Wijkverpleging onderzoek uit te voeren.

PREM wijkverpleging onderzoek

Thuiszorgorganisaties dienen jaarlijks cliëntervaringen op te halen door middel van een PREM Wijkverpleging onderzoek. Voor Gelder Thuiszorg is dit een belangrijk moment, aangezien ze met het onderzoek kunnen toetsen in hoeverre de missie van de organisatie wordt (h)erkend door haar cliënten. De vragenlijst van het PREM Wijkverpleging onderzoek is schriftelijk afgenomen. Vervolgens zijn de resultaten verwerkt in een online rapportage in ons dasboard ImpulZ. De grafische weergave van de data biedt een duidelijk inzicht in de resultaten. Ook de antwoorden op de open vragen worden geanonimiseerd weergegeven. Met de extra functionaliteiten die ons dashboard biedt, kunnen er desgewenst filters worden toegevoegd of kan de rapportage gedownload worden als PDF, zodat de resultaten kunnen worden gedeeld met anderen. Daarnaast hebben wij de waarderingen van de cliënten die daar toestemming voor hebben gegeven, aangeleverd bij ZorgkaartNederland. Tevens zorgen wij als meetbureau voor de aanlevering bij gegevensmakelaar Mediquest.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over het PREM Wijkverpleging onderzoek en onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen?
Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050-8200461 (locatie Groningen) of 030-2074269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten