Omniazorg

PREM Wijkverpleging 2023 Omniazorg

OmniaZorg biedt alomvattende persoonsgerichte thuiszorg aan iedereen die dit nodig heeft. Jong en oud, chronisch ziek of tijdelijk beperkt. De organisatie voorziet in de zorgvraag en persoonlijke wensen en behoeften van haar cliënten. Dit doet zij actief in de regio’s Haaglanden (Den Haag), Delft, Holland-Rijnland (Leiden), Midden-Holland (Gouda) en Rijnmond (Rotterdam). In 2023 heeft ZorgfocuZ de PREM Wijkverpleging voor de organisatie uitgevoerd.

De uitvoering van de PREM Wijkverpleging voor Omniazorg

De PREM vragenlijst bestaat uit diverse ervaringsvragen, die te beantwoorden zijn op een schaal van 1 tot en met 10, twee aanbevelingsvragen, twee open vragen en een aantal achtergrondvragen. OmniaZorg heeft de vragenlijsten zelf uitgedeeld aan haar cliënten. De cliënten hadden de mogelijkheid om de vragenlijsten schriftelijk of digitaal in te vullen. De vragenlijsten zijn na het invullen door OmniaZorg in één pakket teruggestuurd naar ZorgfocuZ. ZorgfocuZ heeft de vragenlijsten verwerkt en de resultaten zijn inzichtelijk gemaakt in het online dashboard ImpulZ.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging en onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050-8200461 (locatie Groningen) of 030-2074269 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten