Zorggroep Noordwest-Veluwe

PREM Wijkverpleging – telefonische interviews

Zorggroep Noordwest-Veluwe (ZNWV) biedt kwaliteitszorg voor ouderen, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Voor Zorggroep Noordwest-Veluwe is ZorgfocuZ verantwoordelijk voor de uitvoering van de PREM Wijkverpleging volgens een kwalitatieve methode.

Aanpak PREM Wijkverpleging kwalitatieve methode

Voor de dataverzameling is gekozen voor telefonische interviews. ZorgfocuZ beschikt over een eigen callcenter van waaruit wij jaarlijks voor tientallen zorgorganisaties cliëntervaringsonderzoek uitvoeren. Het callcenter wordt bemand door speciaal getrainde en gecertificeerde interviewers. Zij hebben allemaal een basiscursus interviewtechnieken afgerond en zijn daarnaast volledig op de hoogte van de PREM Wijkverpleging.

Voor het onderzoek is gebruik gemaakt van de basisset aan vragen van de PREM Wijkverpleging waarbij wij in afstemming met Zorggroep Noordwest-Veluwe enkele maatwerkvragen hebben toegevoegd.

De respons op dit onderzoek was 80%! Ruim 130 cliënten van de 175 cliënten die zijn benaderd hebben deelgenomen aan het onderzoek.

De uitkomsten worden gerapporteerd in een overzichtelijk rapport waarbij wij onder andere ingaan op resultaten op regio- en op teamniveau.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de PREM Wijkverpleging, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 82 00 461.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten